Προϊόντα

Η Εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή:

ανδρικών, γυναικείων και παιδικών εσωρούχων

ανδρικών, γυναικείων και παιδικών φορμών ύπνου-πυτζαμών
(θερινών και χειμερινών)

ρούχων Homewear για το χειμώνα και beach wear για το καλοκαίρι

μπλούζες, T-Shirt, εφηβικά και Unisex

γυναικεία Body και σουτιέν

γυναικείων εσωρούχων Lingerie

Σήμερα η Εταιρία παράγει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά εσώρουχα, φόρμες ύπνου και άλλα προϊόντα τα οποία διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρίας προωθούνται στην αγορά με το ενδεικτικό σήμα Minerva που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως σήμα προϊόντων διακεκριμένης ποιότητας. Σε αυτό, πέρα από την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, συμβάλλει η επιτυχής δραστηριοποίηση του Τμήματος Marketing καθώς και το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων της Εταιρίας.

Πέραν των προϊόντων που παράγονται είτε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας είτε στις εγκαταστάσεις της θυγατρικής της εταιρείας MINCO ROMANIA S.R.L. είτε ακόμη σε εγκαταστάσεις τρίτων (ΦΑΣΟΝ), πάντοτε με βάση τον σχεδιασμό του συνόλου των προϊόντων από το Δημιουργικό Τμήμα της εταιρείας, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία ορισμένων ειδών, που είναι δυνατόν να τοποθετηθούν στην αγορά μέσω του δικτύου πωλήσεως της εταιρείας.

Από το 2004 , η Εταιρεία είναι Licensee στα Εσώρουχα , των Εμπορικών Σημάτων, DISNEY, FLINTSTONES , CAT WOMAN, BARBIE, κι’ άλλα. Επίσης από το 2006 άλλα σήματα είναι τα SUPERMANN και της θυγατρικής ΕΛΕΤΕΝ τα BABY LOONEY TUNES.
Το 2005 , η MINERVA δημιουργεί μία νέα νεανική σειρά προϊόντων , που καλύπτει τις απαιτήσεις των καταναλωτών ηλικίας 17-25 ετών, με το διακριτικό καταχωρημένο Εμπορικό Σήμα +tizzy . Τα προϊόντα τοποθετήθηκαν στην αγορά την Ανοιξη του 2006 και έτυχαν ιδιαίτερα καλής αποδοχής .

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Τα προϊόντα της εταιρείας κυκλοφορούν, με σήματα τα οποία έχουν κατοχυρωθεί τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Τα σήματα , με τα οποία κυκλοφορούν τα προϊόντα της εταιρίας σήμερα είναι :

MINERVA FORWARD, MINERVA UNDERWORLD, MINERVA FIMELLE, MINERVAKIA , MINERVA BOXER, MINERVA SPORTIES, MINERVA CLASSIC, MINERVA YOUNG, MINERVA PYJAMAS, MINERVA SEAMLESS, MINERVA LADY LINE και τέλος το σήμα + ΤΙΖΖΥ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Η οργανωτική λειτουργία της εταιρείας είναι πιστοποιημένη με σύστημα ISO 9002 από το έτος 1998 και η εφαρμογή του, ελέγχεται ετησίως με βάση τις προδιαγραφές ελέγχου TUV 9002. Στο σύστημα αυτό έχουν ενταχθεί οι κατασκευαστικές δραστηριότητες που αναφέρονται στις διαδικασίες παραγωγής κι’ ελέγχου όλων των προϊόντων της εταιρείας .
Από το 2003 η εταιρεία προχώρησε στην πιστοποίηση κατά το σύστημα ISO 9001-2000 , όπου ελέγχονται οι διαδικασίες δημιουργίας , παραγωγής και τοποθέτησης των προϊόντων της εταιρείας.
Η εταιρεία ακόμη από το έτος 2002 ,έχει προχωρήσει στην αναδιοργάνωση των διαδικασιών της, του εμπορικού τομέα και ανέθεσε την υλοποίηση της , σε εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες.

Το πελατοκεντρικό σύστημα των διαδικασιών που καθιερώθηκε, ελέγχεται ως προς την εφαρμογή του, συστηματικά μηνιαία από τους εξωτερικούς συνεργάτες και γίνονται συνεχώς βελτιωτικές τροποποιήσεις. Τα ποιοτικά οφέλη του συστήματος αυτού έχουν συντελέσει στην απόκτηση και διατήρηση ικανοποιημένων πελατών και την σημαντική μείωση του χρόνου εκτέλεσης των παραγγελιών .

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η εταιρεία διαθέτει οργανωμένο δημιουργικό τμήμα, όπου σχεδιάζονται και ετοιμάζονται τα δείγματα των συνεχώς ανανεούμενων προϊόντων της.
Στο τμήμα αυτό , εργάζεται ικανός αριθμός προσωπικού , με ειδικότητες Μοντελίστ-Πατρονίστ, Σχεδιαστριών , αρμοδίων υπαλλήλων τεχνικών προδιαγραφών και ειδικών κοπτριών και ραπτριών που κατασκευάζουν τα δείγματα.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος παρακολουθεί εκθέσεις στο εξωτερικό κι’ είναι ενήμερο για τις τάσεις της μόδας.